У Тернополі затримали водія, який перевозив підакцизний товар на суму 1 500 000 грн

Опубліковано:
10 Жовтня, 2023

Поліцейські у Тернополі затримали водія, у багажнику автомобіля якого знайшли підакцизний товар на суму 1500 000 гривень.

Чоловік незаконно перевозив 13 ящиків з рідиною для електронних цигарок без марок акцизного збору, – розповіли в управлінні ГУ НП України в Тернопільській області.

«Поліцейські патрулювали на вулиці Поліській і зупинили за порушення правил дорожнього руху автомобіль Renault. Під час розмови з патрульними керманич  нервував, тому правоохоронці вирішили оглянути його автомобіль. У багажному відсіку були 13 ящиків з рідиною для електронних цигарок без марок акцизного збору на загальну суму – 1 548 750 гривень. На водія склали адмінпротокол за статтею 164-5 (транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного податку встановленого зразка) Кодексу України про адміністративні правопорушення», – розповіли поліцейські.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Підакцизний товар, #порушення
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: