У Тернопільському коледжі приймали гостей із Залужанського ліцею

Опубліковано:
8 Жовтня, 2023

У Тернопільський коледж із посиленою військовою і фізичною підготовкою завітали учні Залужанського ліцею.

Як пройшов їхній візит розповіли на сторінці закладу. 

Ліцеїсти зустрілися за круглим столом з начальником коледжу полковником Вадимом Ластовицьким, який розповів гостям про режим і розпорядок тижня курсантів, як вони проходять військово-фізичну підготовку, які вишколи проходять.

Вадим Ластовицький

Також керівник довів інформацію про спеціальності які є у навчальному закладі, та наголосив на нових професіях, які відкрилися цього навчального року, а саме: «Оператор дистанційно керованих апаратів» та «Майстер з монтажу та обслуговування систем відновлювальної енергетики».

“Гості мали змогу побачити лабораторію безпілотних літальних апаратів, та випробувати симулятори на яких навчаються курсанти коледжу.

Ліцеїсти також відвідали клас відновлювальної енергетики. Та зрозуміли, що ця професія набуває популярності, і що вона підходить як і для хлопців, так і для дівчат.

Незабутні враження отримали учні від виставки зброї. Мали змогу відчути на собі вагу бронежилету та потримати у раках гвинтівки різного типу.

Подібні ознайомчі екскурсійні заходи не тільки сприяють зміцненню знайомства. Дружня атмосфера, цікаві розповіді про життя курсантів коледжу, обговорення різних питань під час спільних прогулянок, можливість розказати про перспективи навчання в коледжі, поділитися досвідом і ідеями, – все це допоможе юним гостям мати більш ширше уявлення про військову службу.

Тож, дякуємо учням та вчителям Залужанського ліцею за те, що завітали до нас!

Запрошуємо на навчання і крокуємо разом до спільної мети – перемоги!”, – зазначили у військовому коледжі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Вадим Ластовицький, #військовий коледж
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: