Відбудова України – одна із тем будівельного форуму у Києві, спікером якого виступив засновник «Креатор-Буду» Ігор Гуда

Опубліковано:
8 Жовтня, 2023

Будівельний бізнес-форум «Відбудова України. Трансформація та модернізація» відбувся у Києві 5-6 жовтня. До обговорення останніх тенденцій будівельного ринку та проблем, пов’язаних з війною в Україні та відбудовою, долучилися будівельники, архітектори, девелопери, представники держави та бізнесу.  

Поділився своїми ідеями та досвідом у якості спікера також голова ради директорів компанії “Креатор-Буд” Ігор Гуда.

“З нашими партнерами з архітектурного бюро AIMM розповіли про нинішні та майбутні проекти, в тому числі у Польщі. Про нові формати, цікаві для інвесторів, та як ми адаптувалися під умови війни.

Під час обговорення було цікаво виступати не лише як Голова ради директорів компанії «Креатор-Буд», але і як засновник фонду «Твори добро». Поділився досвідом соціальноорієнтованих та благодійних проектів, адже історія нашої допомоги почалась понад 10 років тому”, – розповів забудовник.

Ігор Гуда подякував організаторам та спікерам Архітектурного Форуму за створення такого стимулюючого та пізнавального заходу.

“Цікаві думки та обговорення, з яких багато чого можна навчитися, безліч професіоналів та спікерів, з якими б хотілося частіше ділитися ідеями. У всіх, включно з представниками держави, спільна мета — відбудувати цю державу та створити прозорі та зручні умови для роботи бізнесу та залучення закордонних інвесторів.

З нетерпінням чекаю на наступний форум і продовжу розмову про відбудову України, соціально орієнтований бізнес та можливості, які створює діалог між бізнесом та державою”, – наголосив Ігор Гуда.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Будівельний форум, #креатор-буд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: