З опіками шпиталізували жителя Тернопільщини, який самотужки гасив пожежу

Опубліковано:
7 Жовтня, 2023

У селі Михалків Мельниця-Подільської громади, що у чортківському районі, під час пожежі травмувався чоловік. Це місцевий житель 1956 року народження. Він отримав опіки обох рук — 9 %.

Про це йдеться на сторінці обласного управління ДСНС у мережі Facebook.

“Сталася пожежа житлового будинку, що належить місцевій жительці 1965 року народження. Вогнем знищено перекриття житлового будинку на площі 20 м.кв., облицювання стін та речі домашнього вжитку на площі 48 м.кв., пошкоджено покриття на площі 28 м кв. Під час спроби самостійно погасити пожежу травмувався житель даного будинку, якого з діагнозом «Опік полум’ям кистей обох рук 9 %» госпіталізували в ”Мельниця-Подільську селищна лікарня”. Пожежу ліквідовано черговими караулами 8-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Іване-Пусте. Під час гасіння пожежі врятовано 1 житлову будівлю “, — йдеться у повідомленні.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #пожежа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: