Київрада збільшила допомогу захисникам майже на 1,3 млрд грн для придбання дронів, прицілів та ремонту техніки, – Кличко

Опубліковано:
4 Жовтня, 2023

Київська міська рада сьогодні на позачерговому засіданні проголосувала за збільшення допомоги захисникам майже на 1,3 млрд гривень. Ці кошти підуть на матеріально-технічне забезпечення сил безпеки і оборони. А саме: на придбання автотранспорту, БПЛА, оптичних прицілів, приборів нічного бачення, ремонт та відновлення техніки та інше необхідне – повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Київ постійно збільшує допомогу Збройним силам України. Із лютого 2022 року місто спрямувало сукупно вже понад 4,8 млрд грн на підтримку військових. На цей рік Київрада передбачила на підтримку військових 5 млрд грн. Також столиця виділила 800 млн грн за цільовою програмою «Захисник Києва» на зіведення фортифікаційних споруд. А 300 млн грн передала з бюджету столиці у вигляді субвенції Міністерству оборони та Генштабу на закупівлю дронів, засобів радіоелектронної боротьби та інше найнеобхідніше українським бійцям на передовій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зсу, #київ, #кличко, #фінансування
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: