Наталія Гуда: «Ніколи не погоджуйтеся на щось менше, ніж найкраще»

Опубліковано:
3 Жовтня, 2023

Багато хто скаже, що розмови про красу не на часі в Україні. Проте, дозволимо собі не погодитися. Адже здоров’я та краса є атрибутами сильної цілісної самодостатньої нації, якою, беззаперечно, є і завжди будемо ми – українці. І зараз саме час піклуватися про себе, бо попереду в нас перемога, й ми маємо бути сильними, щоб працювати над відновленням нашої країни. Тому, ми завітали у клініку, в якій працює команда лікарів, які щодня дарують тернополянам і гостям міста свою любов, турботу, а головне – хвилини відпочинку й хороше самопочуття. І, поряд із волонтерською та благодійною роботою, свою діяльність вважають вкладом у наш спільний рух до перемоги й миру.

Редакція журналу CІTY LІFE BUSINESS  вирішили познайомитись ближче із засновницею клініки, лікарем вищої категорії, кандидатом медичних наук, anti-age терапевтом і дипломованим спеціалістом з лазерних методик Сutera Наталею Гудою і дізнатись секрет її успіху.

– Наталіє Володимирівно, заходячи у вашу клініку, одразу розумієш, що ви обожнюєте свою роботу і це місце зокрема. Тут усе гармонійно поєднується, а інтерʼєр – це окрема тема, одразу видно, що «Моне» присутній не лише у назві клініки. Розкажіть про заснування й відкриття закладу.  

– Я завжди хотіла створити клініку, яка б відповідала моїм цінностям і баченню. У нашої команди є основні постулати роботи, яких ми чітко дотримуємось. Перш за все, це максимальна клієнтоорієнтованість: наша головна ціль – задоволений клієнт, високі стандарти якості надання послуг, використання апаратури останнього покоління, новітніх косметологічних засобів і сучасних протоколів. Ми хотіли відкрити заклад, де кожен клієнт міг би отримати сервіс преміум класу з індивідуальним підходом і гарантовано безпечно.

null

Ви не новачок у цій сфері, адже ваша клініка працює стабільно у Тернополі вже понад девʼять років. Поділіться секретом свого успіху, як вам вдається в цей складний час не лише функціонувати, а й збільшуватись і  розширювати сферу послуг?

За 9 років роботи клініки ми надали послуги, вилікували, допомогли більше, ніж 6000 клієнтам. Щороку ми поповнюємо кількість апаратів і засобів, завжди йдучи в ногу з часом. Більшість апаратів, у тому числі лазерних, є єдиними у Тернополі. Серед них лазерна платформа провідного виробника у світі CUTERA, апарат майбутнього для корекції фігури ICOONE laser  та інші. Ми є амбасадорами косметичних компаній преміум класу Nelly de Vuyst, Forlle’d, Germaine de Cappuccini. Уся наша апаратура і косметологічні засоби  сертифіковані в Україні та мають найвищі знаки сертифікації США й Європи. Колектив складається виключно зі спеціалістів з медичною освітою. І це є основною причиною та запорукою комплексного медичного підходу до вирішення кожного запиту клієнта. Мабуть, це і є наш секрет – постійно вдосконалюватись, обирати лише найкраще і безмежно любити те, що ми робимо.

Які основні напрямки роботи клініки на даний час?

– Лазерна косметологія, апаратна та ін’єкційна косметологія, за якими майбутнє сучасної сфери краси, терапевтична косметологія, хірургія. Мануальна терапія, яку проводить досвідчений лікар ортопед-травматолог. Новий, але дуже затребуваний напрямок – естетична гінекологія, а також нутриціологія. Ми дбаємо про те, щоб кожен відвідувач клініки міг оздоровитись, покращити свій внутрішній та зовнішній стан. А головне, що за все відповідає команда висококваліфікованих спеціалістів.

Клініка Моне

Хто клієнт вашої клініки, які у нього проблеми, запити? Як би ви його описали?

У першу чергу, це людина, яка любить себе, піклується про себе та дбає про здоровʼя. Це ті, хто цінують свій час і прагнуть отримувати якісні послуги. У нашого клієнта немає віку чи статі, адже ми працюємо для всіх, і кожен може обрати процедуру по потребі та для душі. Якщо більш детальніше, то до нас звертаються ті, кого турбують вікові зміни, проблемна шкіра, розацеа та купероз, також пігментація. Ми маємо багато методик боротьби з надлишковою вагою. Прибираємо рубці та розтягнення, «родимки» й інші новоутворення. Взагалі, працюємо зі всім спектром дерматологічних проблем. До нас приходять ті, у кого гінекологічні проблеми, в тому числі естетичного характеру, а також ми працюємо з симптомами порушень опорно-рухового апарату та шлунково-кишкового тракту.

null

– Чи відстежуєте ви основні тенденції та запити, що зараз найбільш популярні й актуальні? Як вам вдається їх задовольнити, особливо, якщо у клієнта їх декілька?

Нами розроблено унікальні протоколи ведення естетичних запитів на основі багаторічного досвіду лікарів і сучасних наукових даних, за якими ретельно слідкують наші спеціалісти.

Саме комплексний індивідуальний підхід дає нам змогу якісно, природно, безпечно й ефективно відповідати на один із найчастіших запитів клієнтів клініки – омолодження. Ми переконані, що усі прояви на нашій шкірі, обличчі та тілі – результат комбінації внутрішніх процесів організму та зовнішніх впливів. І внести зміни, скоригувати їх, повернути молодість та красу можливо, лише впливаючи на усі причинні фактори.

А якщо ваш клієнт не знає, яку процедуру хоче, от у нього є проблема, наприклад, зі шкірою обличчя, або хоче схуднути, як вирішити, яка саме процедура підходить?

– Усе просто, на первинній консультації лікаря-естетиста ми проводимо аналіз проблеми, підбираємо найкращі методики та процедури, що допоможуть досягнути результату. Ми  завжди рекомендуємо комплекс заходів для отримання максимального довготривалого результату. І це працює! Це доведено у великій кількості наших успішних кейсів!

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Моне, #наталія гуда, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: