Тернопільська «Нива» на своєму полі програла «Буковині»

Опубліковано:
3 Жовтня, 2023

Загалом «Буковина» та тернопільська «Нива» за всю історію провели між собою 35 офіційних поєдинки в рамках вищої, першої та другої ліг. 15 перемог здобула «Нива», 10 раз у протистоянні сильнішими були «жовто-чорні», ще 10 поєдинків завершувалися внічию.

Звичайно, вболівальники тернопільських футболістів сподівалися, що їхні улюбленці зможуть здобути нарешті перемогу у рідних стінах. Хоча вже з перших хвилин першого тайму стало зрозуміло, що поєдинок принципових суперників відбудеться у в’язкій боротьбі і навряд чи варто розраховувати на видовищну гру з багатьма моментами. «Нива» володіла незначною територіальною перевагою, але гострішими були атаки гостей. Голкіпер тернополян Механів двічі вдало зіграв, захистивши господарів від небезпечних ударів чернівецьких футболістів. У «Ниви» загострювати гру намагалися Гатала, Різник, Волохатий, але найнебезпечніший момент наприкінці тайму втратив Зінь, який не влучив у дальній кут воріт.

Другий тайм проходив на зустрічних курсах. У «Ниви» здалеку небезпечно пробивав Волохатий, а на добиванні намагався зіграти Бороденко, згодом Проців втратив вдалий момент, пробивши вище воріт. Варто згадати ще небезпечну передачу Галадея. Натомість «Буковина» могла відкрити рахунок на 80-й хвилині, коли її гравець з меж штрафної влучив у штангу. Все ж на останніх хвилинах зустрічі після подачі з кутового перемогу над «Нивою» «Буковині» приніс Новотрясов, який пробив точно головою у кут воріт – 0:1. І прикра поразка «Ниви».

«Нива» (Тернопіль) – «Буковина» (Чернівці) – 0:1 (0:0).

Гол: А. Новотрясов, 90.

«Нива» (стартовий склад): Механів, Хруставка, Зінь, Соколов, Мудрий, Давидов, Гатала, Волохатий, Проців, Бей, Різник. Запасні: Жупанський, Танчак, Слива, Бороденко, Малащук, Вольський, Галадей, Махінка, Хабло.

В 11-му турі 7 жовтня «Нива» гратиме виїзний поєдинок із івано-франківським «Прикарпаттям».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #буковина, #нива, #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: