Графік вимкнення світла на Тернопільщині на найближчі дні

Опубліковано:
3 Жовтня, 2023

ВАТ “Тернопільобленерго” оприлюднило графік погодинного відключення електричної енергії в Тернопільській області на період з 2 по 8 жовтня 2023 року. Про це повідомили на сайті підприємства.

“Даний графік розробили з метою стабілізації забезпечення електропостачання споживачів Тернопільської області та застосовується для дотримання доведених НЕК “Укренерго” лімітів споживання електричної енергії для Тернопільщини, з метою збалансування енергосистеми України. У разі гострої потреби, ВАТ “Тернопільобленерго” буде застосовувати вимкнення електропостачання споживачів Тернопільської області і в поза зазначені години вказані у цьому графіку. Також, у разі відсутності потреби, у зазначені години вимкнення електропостачання споживачів не будуть застосовуватися”, — йдеться у повідомленні.

null

 

null

null

“Даний графік не забезпечує рівномірного та циклічного вимкнення всіх споживачів. Якщо вулиця повторюється в обох групах, то це означає, що відключення буде стосуватись різних будинків однієї вулиці. Вимкнення, згідно з даним графіком не застосовуватиметься до об’єктів критичної інфраструктури”, — повідомляють на сайті.

 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #графік, #електрика, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #світло, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: