Прогноз коливань: магнітні бурі в жовтні не вплинуть кардинально на здоров’я людей

Опубліковано:
30 Вересня, 2023

Магнітні бурі в жовтні не вплинуть кардинально на здоров’я людей. Сонячна активність буде середньої та слабкої потужності. Щоправда, у метеозалежних людей самопочуття може погіршитися – до цього варто бути готовим заздалегідь.

1–2 жовтня – магнітна буря середньої сили, пік якої припаде на перший день жовтня. Уникайте фізичних і розумових навантажень. У цей період можуть виникнути легкі симптоми слабкості та головного болю.

5 жовтня – найсильніша магнітна буря. Її пік буде вранці. Можливі різкі перепади настрою, головний біль і запалення хронічних захворювань. Варто обмежити вживання шкідливої їжі, алкоголю.

8 жовтня – слабка магнітна буря.

13–15 жовтня – незначні магнітні коливання. Може зіпсуватися настрій.

23–26 жовтня – слабка сонячна активність, яку не усі відчують. Може виникнути апатія.

29–30 жовтня – магнітна буря середньої інтенсивності. Слід уникати стресових ситуацій. Можуть загостритися хронічні хвороби.

Магнітні бурі на кожну людину впливають по-різному. У когось спричинюють пригнічений настрій та головний біль, а в когось – загострення хронічних хвороб.  Щоб зменшити вплив магнітних бур, намагайтеся дотримуватися здорового способу життя: більше гуляйте на свіжому повітрі, не перевантажуйте себе фізичними вправами, уникайте вживання алкоголю та жирної їжі, стежте за дотриманням режиму сну, пийте більше води.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #магнітні бурі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: