Білобожницька громада підписала перший міжнародний меморандум про співпрацю

Опубліковано:
30 Вересня, 2023

27 вересня 2023 року в гміні Терешполь (Республіка Польща) відбулася офіційна зустріч представників Білобожницької громади та представників гміни Терешполь, в результаті якої було підписано офіційний меморандум про співпрацю громад.

Повідомили у Білобожницькій громаді. 

Урочисте підписання меморандуму відбулося під час засідання сесії ради гміни Терешполь, на якій депутати ради гміни одноголосно підтримали рішення війта гміни Терешполь Яцека Павлюка та голови Білобожницької громади Віктора Шепети про налагодження тісної співпраці між громадами.

Це, без перебільшення, історична подія в історії Білобожницької громади, адже тепер ми маємо надійного партнера, який має великий досвід у впровадженні проєктів Європейського союзу в галузях енергозбереження та термомодернізації комунальних установ, установ освіти, медицини та житлово-комунального господарства, з яким готовий поділитися, щоб використати його і на території нашої громади.

За налагодження співробітництва у громаді дякують начальнику відділу зовнішніх відносин Тернопільської обласної ради Руслану Кулику.

null
null
null
null
null
null
null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #білобожниця, #Віктор Шепета, #громада, #меморандум, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: