У Бучачі відкрили пам’ятну дошку полеглому воїну Івану Плішці

Опубліковано:
28 Вересня, 2023

На фасаді Бучацької школи №3 відкрили пам’ятну дошку полеглому військовослужбовцю Івану Плішці. Боєць навчався у цьому закладі. 

Вшанувати пам’ять захисника прийшли представники рідні, друзі, вчителі, учні школи, односельчани та представники місцевої влади.

«Меморіальну дошку освятив настоятель храму Всіх святих землі Української отець Юрій Матвіїшин. Опісля у селі Підзамочок на могилі Героя відбулася поминальна панахида. Іван Плішка – єдиний син у батьків, людина з великим серцем. Командир відділення аеромобільного взводу, героїчно загинув 25 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Новоселівка, що на Донеччині. Людина жива доти, доки про неї пам’ятають. Тому ми маємо передати спогади про наших захисників та їх подвиги майбутнім поколінням, навчити їх цінувати те, що вони мають та навчити боротися за краще майбутнє, за свою долю», – написали на сторінці Бучацької громади у мережі Facebook.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучацька школа, #бучач, #Іван Плішц
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: