Для студентів Тернопільського коледжу в управлінні ДСНС влаштували День відкритих дверей

Опубліковано:
28 Вересня, 2023

Для студентів Тернопільського коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою в обласному управлінні ДСНС організували День відкритих дверей.

Рятувальники запросили курсантів у рамках Європейського тижня спорту, який триває з 23 по 30 вересня.

“Діти дізналися більше про роботурятувальників, відвідали музей пожежно-рятувальної справи Тернопільщини і побували на тренуваннях спортсменів-рятувальників. Ознайомилися із сучасною пожежно-рятувальною технікою. Значним досягненням коледжу є створення секції з пожежно-прикладного спорту для молоді. Ця ініціатива дозволяє курсантам отримувати підготовку та навички в цій галузі. Тренером секції є майстер спорту з пожежно-прикладного спорту Ярослав Луб’янецький. Він підготував багатьох спортсменів, призерів та майстрів спорту. Завдяки співпраці між Тернопільським професійним коледжем та Головним управлінням, молодь може  обирати спортивний шлях в рятувальній сфері та поглиблювати свої знання і навички”, – розповіли в обласному управлінні ДСНС.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дснс, #Тернопільський коледж
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: