ТОП суші-сетів на доставку від сім’ї ресторанів Faine misto

Опубліковано:
27 Вересня, 2023

Найкращим рішенням для дружніх посиденьок, святкувань і романтичних зустрічей є сети-суші на компанію. Такі набори мають безліч переваг:

  • обходяться дешевше, ніж страви порційно;
  • подаються в одному пакуванні, що значно економить час на прибиранні після вживання їжі;
  • включають декілька позицій, завдяки чому кожен обере для себе улюблений смак.

Найкращі суші у Тернополі готуються у закладі Young party restaurant, який є частиною Сім’ї ресторанів Файного Міста. Тут ви можете замовити як страви порційно, так і набори на малу, середню чи велику компанію. Янг суші сети пропонує скуштувати не лише всередині закладу, а й за його межами, адже тут надається послуга доставки по місту й околицях.

null

Топові суші-сети від Сім’ї ресторанів Файного Міста. Швидка доставка суші у Тернополі!

Сім’я ресторанів Файного міста радить замовити суші ЯНГ наборами для вдалої обідньої перерви, корисної вечері, святкування важливої події, романтичного побачення, пікніка на природі чи звичних вечірніх посиденьок з друзями, родиною. У меню представлені сети різної ваги та наповнення, фаворитами є наступні:

  • Party Set XXXL вагою аж 3 кг для грандіозних посиденьок чи святкувань, набір включає класичні варіації ролів;
  • Сет Young XXL, що припаде до душі любителям філадельфії, аляски, каліфорнії та драконів, розрахований сет на середню компанію;
  • Панко для істинних гурманів, що обожнюють теплі роли, набір актуально обирати невеликій компанії;
  • Сет Ебі, коли вже дещо набридли класичні смакові поєднання і хочеться чогось незвичайного, така позиція ідеально підходить на двох.
  • Унагі, суші-сет, що підкорює серця прихильників ексклюзивних такеші, унагі та класичної аляски;
  • Філадельфія у малій і середній подачі, якщо ви не уявляєте повноцінного відпочинку без традиційних смаків.

Доставка кілограм суші чи більше – чудова нагода зібрати близьке оточення та весело провести час, приємно потішити кохану людину чи зробити неочікуваний сюрприз другу/подрузі. Заказати суші в Тернополі актуально і для різноманітних урочистостей, адже ці страви ідеально прикрасять стіл і піднімуть настрій кожному гостю.

null

Як замовити суші від Сім’ї ресторанів Файного Міста?

Якщо вас зацікавила суші доставка, заходьте на сайт СРФМ fainemisto.com і більш детально ознайомлюйтеся з меню. Для оформлення замовлення телефонуйте за номером 068-055-77-11 або ж виконуйте цю дію в режимі онлайн. Суші сети доставка від закладу Янг актуальна і тому, що надається послуга як по місту, так і у приміські зони. Кур’єри працюють настільки швидко, наскільки це можливо, тому ви незабаром отримаєте улюблені страви та зможете їх куштувати, де б не знаходились. Доставка суші по Тернополю й околицях – чудова нагода відволіктись від буденної метушні та провести більше часу з важливими серцю людьми. СРФМ об’єднує і дарує виключно приємні емоції, адже гарантує вишуканий смак страв, їх свіжість, ідеальну подачу, доступні ціни, швидку доставку!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Faine Misto, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сет, #суші, #тернопіль, #тернопільські новини, #топ, #файне місто
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: