Тернопільський військовий коледж представив область на Всеукраїнському воркшопі «Прорив професійної освіти: від візії до дії»

Опубліковано:
24 Вересня, 2023

Представники Тернопільського військового коледжу долучилися до Всеукраїнського стратегічного воркшопу для керівників закладів професійної освіти “Прорив професійної освіти: від візії до дії”. 

Відвідали захід,  який проходив в Державному закладі з специфічними умовами навчання «Академія патрульної поліції», керівник військового коледжу Вадим Ластовицький та заступник з військово фізичної підготовки підполковник Роман Мельник.

“Під час заходу мав можливість прийняти участь в церемонії урочистого випуску патрульних поліцейських.

Воркшоп проходив жваво, гарячо, насичено та емоційно. Обговорювали в робочих групах проблемні питання та виклики  в професійній освіті.

Координаторами заходу були:

  • Дмитро ЗАВГОРОДНІЙ, заступник міністра освіти;
  • Ірина Шумік, генеральний директор директорату професійної Міністерство освіти і науки України;
  • Ольга Коваль, голова підкомітету з питань професійної освіти комітету Верховновної ради України з питань цифрового розвитку.

Дуже важливо коли влада, законотворці та безпосередньо виконавці працюють разом в унісон над покращенням та позитивним результат.

Дякую всім організаторам, учасникам, керівникам закладу за надзвичайно цікаві, продуктивні та корисні діалоги”, – наголосив Вадим Ластовицький.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий коледж, #Тернопільський коледж
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: