На Збаразькому кільці змінили організацію дорожнього руху

Опубліковано:
23 Вересня, 2023

Нарешті, після двох років, навели лад в напрямках руху на збаразькому кільці! Відтепер, рухаючись по вулиці 15 квітня в сторону вул. Протасевича ви можете їхати на кільце з двох смуг і зїжджати з кільця на Протасевича також з двох смуг! – пише тернополлянин Андрій Будзинський. –  Натомість, рухаючись з вул. С.Бандери на вул.Протасевича, а також з вул.15 квітня на вул.С.Бандери відокремлена смуга для повороту праворуч втратила свій пріоритет і тепер вам потрібно дати дорогу тим, хто з’їжджає з кільця, тож будьте уважні!

Все інше залишилось як було.

Ця зміна була зроблена тому, що на вул.15 квітня кожного дня, особливо зранку, в сторону вул.Протасевича утворюється величезний затор, через те, що автомобілям доводилось заїжджати на кільце тільки з однієї смуги, так само і зїжджати з кільця в сторону Протасевича (Об’їзної) можна було лише з крайньої правої смуги кільця через що на самому кільці також утворювався затор з автомобілів, які втискалися в один ряд, і це при тому, що цей напрямок найбільш завантажений на даній ділянці.

Чи покращить це ситуацію, побачимо десь за тиждень коли водії звикнуть до нової схеми.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кільце, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ПДР, #рух, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: