Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

20 вересня 2023 року Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Данелюк Ольгою – координаторкою проєкту «Активні парки – локації здорової України» у Скалатській ТГ , провели фізкультурно-оздоровчий захід для учнів 7-9 класів Скалатської ЗОШ І-ІІІ ступенів, який сприяв підвищенню витривалості, покращенню координації рухів та фізичного стану в цілому, а також психологічному розвантаженню та відновленню. 

Всі учасники заходу отримали відзнаки і сувенірну атрибутику з логотипом від Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” та друковану продукцію від ТОВ Видавництво”Школярик”.

Організатори: Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”, Данелюк Ольга – координаторка проєкту «Активні парки – локації здорової України» у Скалатській ТГ.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Здорова Україна, #Спорт для всіх
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: