Приєднуйтесь до Всесвітнього дня прибирання онлайн та залишайтесь в безпеці – цифрове прибирання DIGITAL CLEANUP

Опубліковано:
21 Вересня, 2023

Результат цифрового прибирання DIGITAL CLEANUP. З 16 серпня по 25 вересня 2023 року приєднуйтесь до Всесвiтнього дня прибирання онлайн та залишайтесь в безпецi!

Приєднуйтесь у своєму безпечному форматi 16 вересня 2023 року та зробiть свiй внесок у збереженнi довкiлля України та Свiту!

Деталi в новинах на сайтi www.letsdoitukraine.org.

Опублiкуйте скрiн пам’ятi ваших гаджетiв до та пiсля прибирання в соцiальних мережах, вiдмачайте нас в соцiальних мережах https://www.facebook.com/letsdoitukraineeco  https://www.instagram.com/letsdoitukraine та хештеги:

#digitalcleanupletsdoitukraine #цифровеприбирання #digitalcleanup #letsdoitukraine #worldcleanupday

Бiльше iнформацiї  та iншi активностi на сайтi  letsdoitukraine.org

Важливо! Зареєструйте результат своєї участi за посиланням до 25 вересня включно, щоб гарантовано отримати онлайн-сертифiкат та потрапити до мiжнародного рейтингу країн: https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18 

Також обов’язково подiлiться своїми фотографiями та вiдео у фотобанку за посиланням: https://t.me/WCD_photo_video_bank 

null

Для тих, хто ще не взяв участь у Всесвiтньому днi прибирання, нагадуємо, що формати участi будуть рiзнi в залежностi вiд географiчного розташування та безпеки:

Для всiх, онлайн: Цифрове прибирання можна реалiзувати в будь-якому зручному мiсцi та в будь-який час. Видалення зайвої iнформацiї зi своїх гаджетiв, хмарних сховищ, електронних та iнтернет ресурсiв, дозволить розвантажити центри баз даних, на пiдтримку яких витрачається величезна кiлькiсть енергiї, це прибирання зменшить кiлькiсть викидiв CO2 в атмосферу – реєстрацiя результатiв на сайтi letsdoitukraine.org/digitalcleanup.

Колективнi прибирання на територiї установ, органiзацiй, закладiв освiти. За такої форми кiлькiсть учасникiв у групi має бути обмежена, а площа – перевiрена ДСНС на безпечнiсть, у випадку сигналу тривоги всi мають спускатись в укриття.

Традицiйнi прибирання допускаються виключно на рекомендованих органами мiсцевого самоврядування локацiях.

Формування Нацiональної мапи пунктiв прийому вторинної сировини recyclingpoints.org «Знайди, сортуй, здавай» сортування вторинної сировини та вiдправка на переробку.

Розбiр завалiв.

Українцi за кордоном також можуть приєднатися. Органiзувати онлайн або офлайн прибирання, подякувати приймаючим мiстам та пiдтримати своє рiдне мiсто навiть на вiдстанi.

Повний iнструктаж з протимiнної безпеки можна переглянути за посиланням: https://letsdoitukraine.org/2023/07/ldu-instructions-bezpeka-wcd-2023/

Органiзатор Всеукраїнський молодiжний рух «Let’s do it Ukraine» спiльно з мiжнародним рухом «Let’s Do It World» за пiдтримки Мiнiстерства молодi та спорту України, Мiнiстерства освiти i науки України, Українського державного центру позашкiльної освiти, Нацiонального еколого-натуралiстичного центру, Київської мiської державної адмiнiстрацiї, Європейської Бiзнес Асоцiацiї, Товариства Червоного Хреста України, Всеукраїнського молодiжного центру, Мiжнародного молодiжного руху «School Recycling World», Нацiональної молодiжної ради, Асоцiацiї молодiжних рад України, корпорацiї «Бiосфера», iнформацiйний партнер телеканал «Київ» та ADV Expert, органiв виконавчої влади, мiсцевого самоврядування, громадських органiзацiй, об’єднань, соцiально вiдповiдального бiзнесу та медiа. В рамках спiвпрацi з гуманiтарним напрямом Нової пошти.

Довiдково

Всесвiтнiй день прибирання в Українi за 5 рокiв об’єднав 1 082 501, учасники прибрали Україну вiд 4647 тонн смiття та 456,5 тонн знайденого вiдправили на вторинну переробку, детальнiше:

У 2022 роцi до Всесвiтнього дня прибирання в Українi долучилися 119 926 учасникiв у 24 регiонах. Спiльними зусиллями вдалося зiбрати 2439 тонн вiдходiв, з яких 70,5 тонн знайденої вторинної сировини здали на переробку.

У 2021 роцi до масштабної толоки долучилося 311 655 учасникiв, якi зiбрали 1022 тонни зiбраного смiття, з яких 70 тонн знайдених вiдходiв вiдправили на переробку. 

У 2020 рiк на прибирання вийшло 138 920 учасникiв. Спiльними зусиллями було зiбрано 763 тонни зiбраного смiття, 182 тонни вторинної сировини здали на переробку. 

2019 рiк 300 000 навчальнi заклади 14 687 учасники, 48 тонн смiття, 21,5 тонн здали на переробку.

2018 212 тисяч учасникiв, 375 тонн смiття, 112,5 тонн з яких здали на переробку. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #DIGITAL CLEANUP, #акція, #прибирання
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: