Директорка Залужанського ліцею з робочим візитом відвідала Тернопільський військовий коледж

Опубліковано:
21 Вересня, 2023

З робочим візитом у Тернопільський військовий коледж завітала директорка Залужанського ліцею Біркова Ірина Ростиславівна.

Мета візиту – налагодження стосунків та обговорення питань про співпрацю, зазначають на сторінці коледжу, пише “Газета Місто”.

Під час зустрічі очільники закладів освіти обговорили військово-патріотичне виховання молоді, яке є важливим на сьогоднішній час серед юнацтва та широких верств українського суспільства.

Начальник коледжу полковник Вадим Ластовицький наголосив, що у коледжі вихованню молоді у дусі патріотизму та національної свідомості приділяється багато уваги. 

Набуті в закладі освіти військові звання та навички визначатимуть рівень спроможності виконання конституційного обов’язку громадянином України щодо захисту Вітчизни.

В цій ситуації надзвичайно зростає роль предмета “Захист Вітчизни”, як складової частини військово-патріотичного виховання, спрямованої на підготовку юнаків у теоретичному, практичному, фізичному і психологічному плані до майбутньої військової діяльності.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий коледж, #залужанський ліцей
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: