У Тернополі відбудеться благодійний концерт до дня захисників та захисниць України

Опубліковано:
19 Вересня, 2023

До дня захисників та захисниць України в обласній філармонії за підтримки Тернопільської обласної військової адміністрації відбудеться благодійний концерт «Ми єдині і Україна у нас одна».

Глядачі зможуть насолодитись народною та сучасною українською піснею у виконанні Народного артиста України Павла Дворського та його синів, заслужених артистів України Тоні Матвієнко і Дмитра Андрійця. Усім відомі «Смерекова хата», «Квітка-душа» сплетуться в єдину мелодію з новими хітами. Тож усі без винятку знайдуть свою ноту дотику до душевного відпочинку, заразом матимуть змогу долучитись до благодійності.

Під час концерту проведуть аукціон на підтримку 105 окремої бригади ТрО ЗСУ. Серед лотів – оригінальні вироби ручної роботи, речі з передової, перетворені на ексклюзивні витвори мистецтва, картини відомих художників.

null

Концерт відбудеться 29 вересня о 18:30.

Долучайтесь до мистецтва та до благодійності! Разом ми зробимо більше!

ЖИВИЙ ЗВУК!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #благодійний концерт, #Ми єдині і Україна у нас одна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: