16 вересня у 8 турі першої ліги тернопільська «Нива» зустрічалася в гостях із закарпатським «Хустом», і вболівальники тернопільських футболістів сподівалися на здобуті очки у поєдинку із одним із аутсайдерів групи. Але не так сталося, як гадалося…

Перший тайм команди розпочали на зустрічних курсах. Гострішими були атаки «Ниви», футболісти якої заволоділи територіальною ініціативою і були близькими, щоби бодай раз вразити ворота суперників. Вже на 6-й хвилині після виконання штрафного головою небезпечно пробивав Максим Демчук, але м’яч пролетів вище воріт. На 14-й хвилині з меж штрафної у стійку влучив Андрій Різник. Тернопільські футболісти продовжували атакувати. Не минуло й 10 хвилин, як рахунок міг відкривати все той же Різник, але якимось дивом воротар господарів зміг зреагувати на його ближній удар.

Здавалося, що ось-ось і «Нива» відкриє рахунок у поєдинку. Але футбольне правило не забиваєш ти, заб’ють тобі – ніхто не відміняв, що й сталося уже в компенсований час до першого тайму. Футболіст «Хусту» Приходько зі штрафного  спрямував м’яч у верхній кут воріт, Механів був безсилий – 1:0.

Тернопільські футболісти намагалися відігратися, але у другому таймі гостріше атакувала закарпатська команда. Становище «Ниви» ще більше погіршилося, після того як суддя поєдинку на 62-й хвилині показав другу жовту картку Дмитру Бороденку, і команда залишилися в меншості.

Всі питання про переможця поєдинку зняв все той же Приходько, який наприкінці зустрічі з меж штрафної пробив у кут – 2:0.

Безвольова, беззуба гра «Ниви» у другому таймі, і як наслідок – чергова поразка у поєдинку, в якому потрібно було набирати очки.

ФК «Хуст» – «Нива» – 2:0 (1:0).

Голи: Приходько, 45+1, 84.

Вилучення: Бороденко, 62.

«Нива» (стартовий склад): Механів, Соколов, Хруставка, Демчук, Мудрий, Гатала, Волохатий, Бороденко, Дорошенко, Проців, Різник.

Запасні: Жупанський, Танчак, Слива, Давидов, Бей, Малащук, Галадей.

У 9-му турі 23 вересня «Нива» прийматиме лідера групи – львівські «Карпати».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нива, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #програла, #тернопіль, #тернопільські новини, #фктбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: