На базі Тернопільського коледжу відбувся вишкіл

Опубліковано:
18 Вересня, 2023

На базі Тернопільського коледжу відбувся вишкіл. Мета такого вишколу – готувати підрозділи оборони, які здатні чинити опір агресору.

Нові знання отримували студенти правоохоронної діяльності ЗУНУ, під керівництвом підполковника Романа Мельника. Студенти вдосконалювали свої навички та вміння у військовій справі, провели низку необхідних лекцій та практичних занять для підготовки до умов бойових дій, відпрацьовували тактику в малих груп, військову топографію, інженерне обладнання позицій, займалися фізичною підготовкою, навчалися прийомів рукопашного бою та правил поведінки зі зброєю.

Вишкіл з військової підготовки – є важливим для кожного українця. Це змога відчути та пройти частинку шляху, який долають наші військові будучи на передові. Вишкіл – це фундамент якісної підготовки майбутніх фахівців.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вишкіл, #Тернопільський коледж
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: