Для розвитку сучасного мистецтва у Тернополі започаткували простір Space 48

Опубліковано:
15 Вересня, 2023

У Тернополі прагнуть розвивати сучасне мистецтво. Для цього учасники Громадської майстерні придумали проєкт – Space 48.

Театральні вистави, продукти сучасного мистецтва, перформанси, майстер-класи та багато креативу. Саме в такому руслі розвивається в Тернополі сучасний простір Space 48, який об’єднав митців, театралів, мистецтвознавців та людей, яким не байдужа сучасна культура.

Команда театру «Metanoia» в рамках ініціативи «Громадська майстерня» запропонувала облаштувати у Тернополі простір для знайомства глядачів з українськими театрами та перформансами. У перспективі на базі простору створюватимуть власні вистави, популяризувати сучасне мистецтво та залучати до нього жителів Тернопільської громади.

Це дуже креативна та вчасна ідея, якої дуже не вистачає нашому місту, переконані автори проєкту «Громадська майстерня».

Якщо вам подобається сучасне мистецтво і ви готові долучитися до команди Space 48, тоді заповніть цю коротку заявку – https://cutt.ly/fwzFRZIp

«Дякуємо за вашу активність та готовність разом розвивати Тернопіль! Маленькими кроками до великих змін».

Зазначимо, що проєкт «Громадська майстерня» реалізовується в рамках ініціативи Місцеве агентство розвитку середовищ (МАРС). який дозволить тернополянам пройти комплексне інтегроване навчання та отримати навики перетворення своїх ідей в проєкти. Ініціатива МАРС – це майданчик активних мешканців з різних галузей, які об’єдналися задля сприяння появи та розвитку у Тернопільській громаді нових середовищ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Громадська майстерня, #марс
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: