Інтенсивні курси з вивчення англійської та німецької мов для школярів, студентів та усіх охочих організовують в ЗУНУ

Опубліковано:
14 Вересня, 2023

Навчально-науковий центр з вивчення iноземних мов ННIНОТ Захiдноукраїнського нацiонального унiверситету оголошує набiр слухачiв: школярiв, студентiв та усiх охочих на iнтенсивнi курси з вивчення  англiйської та нiмецької мов (рiвень А1(початковий) – рiвень В2 (просунутий/ мiнiмальний для навчання на програмах бакалаврату у закладах вищої освiти Захiдної Європи або офiцiйного працевлаштування закордоном)).

Органiзацiя навчання у центрi iноземних мов ЗУНУ вiдбуватиметься за попереднiм тестуванням майбутнiх слухачiв та формуванням однорiвневих груп (8-10 осiб) за шкалою Ради Європи.

Пiсля успiшного завершення курсiв слухачi отримають вiдповiднi сертифiкати про рiвень володiння iноземною мовою згiдно з Європейськими рекомендацiями з мовної освiти.

Усi охочi можуть надiслати до 09 жовтня 2023 року на електронну адресу центру iноземних мов ЗУНУ (centrinozmov@wunu.edu.ua) такi данi:

  • – прiзвище, iм’я, по батьковi;
  • – сфера дiяльностi (учень, студент або працiвник);
  • – iноземна мова, яку обираєте;
  • – е-mail;
  • – мобiльний телефон.

За додатковою iнформацiєю звертатися у навчально-науковий центр з вивчення iноземних мов ЗУНУ за адресою: Майдан Перемоги, 3 (III корпус , каб. 3303), тел.: (0352) 47-50-50*13-148 або 067-708-73-29; e-mail: centrinozmov@wunu.edu.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ЗУНУ, #курси
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: