Збірна України у відборі Євро-2024 грає з чемпіоном Європи: вболівай по-справжньому з “Опіллям”

Опубліковано:
12 Вересня, 2023

Тернопільська пивоварня “Опілля” стала спонсором трансляцій MEGOGO – офіційного мовника кваліфікаційного раунду Чемпіонату Європи УЄФА з футболу-2024 – і запрошує 12 вересня на перегляд матчу Італія-Україна та інших ігор турніру.

Збірна Італії – друга топ-збірна, з якою за останні чотири дні відбору Євро-2024 грає збірна України. Після Англії 9 вересня – Італія 12 вересня.

Вперше у відборі ЧЄ-2024 з дворазовим і чинним чемпіоном Європи – збірною Італії – українським футболістам випало зустрітись аж в останній ігровий день 6-го туру кваліфікації. Вочевидь для українських уболівальників – це один із найбільш очікуваних поєдинків кваліфікаційного турніру. Матч відбудеться на стадіоні “Сан-Сіро” в Мілані, пряму трансляцію з якого за підтримки тернопільської пивоварні “Опілля” медіаплатформа MEGOGO 12 вересня почне о 21 годині 45 хвилин.

Вболівати по-справжньому за збірну України “Опілля” допоможе не тільки як спонсор трансляції, а й як виробник справжнього пива, придбати яке можна й в Італії, зокрема – і в Мілані.

Матч-відповідь Україна-Італія у кваліфікації Євро-2024 MEGOGO також транслюватиме за підтримки “Опілля”, але буде це вже аж у 10-му турі кваліфікації 20 листопада.

Тому 12 вересня не зволікаємо: закуповуємося пивом “Опілля” і хто на стадіоні “Сан-Сіро” в Мілані, а хто в Україні завдяки трансляції MEGOGO за партнерства “Опілля” по-справжньому вболіваємо за збірну України. З “Опіллям” – до перемоги!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #збірна, #мегого, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #тернопіль, #тернопільські новини, #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: