Тернополян запрошують долучатися до створення туристичного чат-бота – TeTraBot (TernopilTravelBot)

Опубліковано:
12 Вересня, 2023

TeTraBot (TernopilTravelBot) – такий чат-бот розробляють у Тернополі учасники проєкту «Громадська майстерня». Ініціатива об’єднує активних містян, які хочуть змінювати місто на краще, і, що найголовніше, готові це робити.

Так в авторів виникла ідея створити особистий путівник Тернополем.

“Автори зазначають, що їхній проєкт спрямований на забезпечення максимального комфорту, вражень та зручності для туристів та мешканців міста. Цей чат-бот створений з метою надання всебічної інформації про туристичні можливості, культурні події, гастрономію, пересування в Тернополі та інше.

Туристам не завжди вистачає часу для детального планування подорожі. Чат-бот спрощує цей процес, надаючи швидкий доступ до необхідної інформації про туристичні локації міста, ресторани, маршрути тощо”, – розповідають на сторінці Місцеве агентство розвитку середовищ (МАРС), у межах якого реалізовують “Громадську майстерню.

Наразі автори запрошують доєднатися до команди розробників чат-боту. Якщо це для вас, заповніть цю коротку заявку – https://cutt.ly/Rwzp7AqC.

Проєкт «Громадська майстерня» реалізовується в рамках ініціативи «Місцеве агентство розвитку середовищ (МАРС), який дозволить тернополянам пройти комплексне інтегроване навчання та отримати навики перетворення своїх ідей в проєкти. Ініціатива МАРС – це майданчик активних мешканців з різних галузей, які об’єдналися задля сприяння появи та розвитку у Тернопільській громаді нових середовищ.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #TeTraBot, #марс
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: