Цієї зими на Тернопільщині працюватиме понад 1200 котелень

Опубліковано:
9 Вересня, 2023

Тернопільщина вже готова до опалювального сезону на 80%. Про це прозвітував начальник ОВА Володимир Труш.

“Ми диверсифікували джерела тепла. Тому частина котелень працюватиме на газі, частина на деревному паливі, вугіллі, деякі на електриці та інших альтернативних видах палива.

Генераторами на сьогодні забезпечено більше 1000 об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, бюджетних установ та організацій”, – повідомив чиновник.

Готовність до опалювального сезону – одне із головних питань, які обговорили на черговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

Зокрема, звернули увагу на готовність до дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із забезпеченням теплопостачання.

Наголосили і на тому, що територіальні громади вже розробили плани заходів з швидкого відновлення зруйнованих чи пошкоджених об’єктів тепло- і водопостачання, внаслідок можливих дій ворога.

“Щодня ми всі працюємо над тим, аби пройти цю зиму без суттєвих труднощів і мужньо здолати усі виклики”, – наголосив Володимир Труш.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #котельні, #опалювальний сезон, #Труш
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: