Кличко відвідав військову частину, якій Київ виділив з бюджету 15,5 млн грн

Опубліковано:
9 Вересня, 2023

Мер Києва Віталій Кличко відвідав військову частину, якій столиця допомагає коштом міського бюджету. Про це Віталій Кличко написав у Telegram-каналі. 

«Відвідав одну з військових частин, якій Київ з міського бюджету виділив майже 15,5 млн грн. На ці кошти військові з Групи розмінування Державної спеціальної служби транспорту Міноборони України закупили 6 нових автомобілів та спорядження для потреб інженерно-саперного підрозділу й особового складу, який виконує бойові завдання. Завдяки цій техніці сапери зможуть більш ефективно працювати на дорогах, в лісах та на об’єктах інфраструктури всієї України», – повідомив Віталій Кличко. 

Крім того, за кошти київського бюджету у військовій частині були проведені ремонтно-будівельні роботи. 

«Також за кошти столиці у військовій частині добудували адміністративне приміщення та відремонтували приміщення для військових», – зазначив мер Києва.

Кличко наголосив, що допомога від громади Києва вкрай необхідна нашим захисникам. «Разом ми переможемо!» – підкреслив він. 

Раніше повідомлялося, що за ініціативи мера Києва Віталія Кличка цього року до 5 мільярдів гривень збільшено допомогу ВСУ з бюджету Києва.

Крім того, Віталій Кличко запропонував передати Міністерству оборони 300 мільйонів гривень у вигляді субвенції для придбання дронів. А Київрада 31 серпня проголосувала за виділення Силам безпеки та оборони 800 мільйонів гривень на зведення фортифікаційних споруд.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військова частина, #віталій кличко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: