Збірна України у відборі на Євро-2024 грає матч-реванш з Англією: вболівати допоможе “Опілля”

Опубліковано:
9 Вересня, 2023

Як спонсор трансляцій на MEGOGO кваліфікаційного раунду Чемпіонату Європи УЄФА з футболу-2024 тернопільська пивоварня “Опілля” 9 вересня запрошує на перегляд гри Україна – Англія та інших матчів турніру.

null

О 19 годині суботи на полі зійдуться нинішні лідери групи С кваліфікації Євро-2024. Збірна Англії, яка перемогами завершила вже 4 матчі відбору, очолює турнірну таблицю з 12-тьма очками. У збірної України після перемог над Північною Македонією і Мальтою – 6 набраних очок і друга позиція у групі.

Саме Англія 26 березня з рахунком 2:0 завдала єдиної поразки збірній України у відборі на Євро-2024. Тож 9 вересня українські футболісти гратимуть матч-реванш. Вболівати за збірну України “Опілля” допоможе і як спонсор трансляції, і як виробник справжнього пива. Початок прямої трансляції матчу Україна-Англія на MEGOGO в суботу, 9 вересня, о 19 годині.

null

Того ж дня о 21 годині 45 хвилин за підтримки “Опілля” MEGOGO покаже гру з Північною Македонією наступного суперника збірної України у відборі на Євро – збірної Італії. З італійцями у кваліфікації ЧЄ-2024 українська збірна гратиме 12 вересня.

Тому запасаємось пивом “Опілля” і за підтримки спонсора трансляцій – пивоварні “Опілля” – дивимося на MEGOGO матчі кваліфікації ЧЄ-2024. Збірній України для перемоги над збірною Англії потрібна справжня підтримка вболівальників, а сили вболівати додасть справжнє пиво «Опілля». З “Опіллям” – до перемоги!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #євро, #мегого, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #тернопіль, #тернопільські новини, #футбол, #чемпіонат
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: