Замість доходів – втрата майже 40 тисяч гривень’

Опубліковано:
6 Вересня, 2023

Саме на таку суму шахраї обдурили жительку Великобірківської громади, обіцяючи прибутки через інвестування. За словами  потерпілої, інформація про вкладення коштів і великі доходи з’явилася в одному з телеграм-каналів. Жінка перейшла за посиланням  –  її зацікавив такий вид заробітку, адже умови були дуже вигідні.

Заявниця інвестувала майже 40 тисяч гривень, однак ні прибутків не отримала, ні можливості повернути вкладене.

Фахівці радять не спокушатися на вигідні умови так званих інвестиційних фондів. Аби більш-менш успішно інвестувати, потрібно хоча б поверхнево розбиратися в основах інвестування, або отримати незалежну консультацію щодо інвестиційного проєкту.

В обласній поліції дають такі поради. Не вірити в обіцянки захмарних прибутків: ніхто не буде платити великі відсотки. Перевіряти репутацію проєкту через пошукові запити в Інтернеті, а також сам сайт, компанію, ліцензію, контакти, тексти користувацьких угод. Ніколи не довіряти інвестиційним пропозиціям, які знайшли не ви, а вони самі до вас нав’язуються телефоном, месенджером або поштою.

Якщо ви стали жертвою шахрайства – звертайтеся до правоохоронців.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #дохід, #поліція, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: