3 вересня у 6-му турі першої ліги тернопільська «Нива» приймала сусідів по турнірній таблиці – волочиський «Агробізнес». Тернопільські футболісти з перших хвилин заволоділи ініціативою на футбольному полі та намагалися загрожувати воротам гостей. Вже на першій хвилині після флангової подачі Соколова воротар «Агробізнесу» вимушений був рятувати команду, витягнувши м’яча з дальньої дев’ятки. «Нива» продовжувала атакувати, але більшість ударів було заблоковано захисниками гостей. Найнебезпечніше біля воріт «Агробізнесу» було після прострілу Проціва, але відкрити рахунок «Ниві» у цьому епізоді також не вдалося.

Поступово гості не лише відвели гру подалі від своїх воріт, а й за першої нагоди намагалися атакувати. Зокрема, після помилки у захисті футболістів «Ниви», на 21-й хвилині, гравець волочиської команди влучив у стійку, зрештою «Агробізнес» забив, але арбітр зафіксував офсайд. Перший тайм так і завершився безгольовою нічиєю.

Другий тайм жвавіше розпочали гості, які заволоділи територіальною перевагою, але до створення гольових моментів не доходило. Правда, гості ще раз влучили у стійку, але з положення поза грою. Гравці обох команд багато помилялися. Заміни, які провів тренерський штаб «Ниви», гру вирівняли, але у підсумку на результат вони не вплинули. Тож нульова нічия – цілком закономірний результат цього протистояння.

Після цього поєдинку «Нива», маючи в активі 10 очок, вийшла на 3-тє місце турнірної таблиці.

«Нива» (Тернопіль) – «Агробізнес» (Волочиськ) – 0:0.

Нива (стартовий склад): Механів, Хруставка, Зінь, Демчук, Соколов, Давидов, Гатала, Волохатий, Проців, Бей, Різник. Запасні: Жупанський, Танчак, Слива, Мудрий, Бороденко, Малащук, Вольський, Галадей, Махінка.

У 7-му турі «Нива» гратиме на виїзді із хмельницьким «Поділлям».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нива, #нічия, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: