Відпочинок у Карпатах організував для дітей тернопільський «Карітас»

Опубліковано:
5 Вересня, 2023

Учасники проекту «Діти та війна: соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» відпочивали в Карпатах. Екскурсію для них організували працівники Тернопільського благсодійного фонду «Карітас».

У горах діти відпочивали упродовж двох днів.

«Перший день подорожі стартував з водоспаду в Яремче, діти фотографувались та насолоджувались красою Карпат. Наступна зупинка – «Динопарк», локація з атракціонами, каруселями. Далі вирушили в Буковель, піднялися на полонину, відвідали сироварню, скуштували сир, який там виготовляють. Ночували діти в туристичній базі «Едельвейс», дякуємо за гостинність, а за найсмачніші сніданок та вечерю велике спасибі кафе «Зоряний».

Наступного дня наші пригоди продовжилися на полонині «Перці». Далі усі разом піднялися на гору Маковиця, один із благодійників почастував нас обідом. Дякуємо усім-усім, хто долучився до організації неймовірного відпочинку для дітей. Це ще один доказ, що об’єднавшись можна зробити велику добру справу», – написали працівники «Карітасу» у мережі Facebook.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відпочинок у карпатах, #карітас
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: