У Чорткові відмінили частину заходів до Дня міста і змінили місце проведення ярмарку старожитностей

Опубліковано:
2 Вересня, 2023

У Чорткові відмінили деякі святкові заходи до Дня міста.

Про це йдеться на сторінці Чортківської міської ради:

«У зв’язку з загибеллю на російсько-українській війні 22-річного чортків’янина Карпосюка Романа у Чорткові відмінено наступні заходи:

  • виставу «Мартин Боруля» Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру ім. Т. Шевченка, яка мала відбутись у суботу, 2 вересня, о 18 год. у Центрі культурних послуг ім. К. Рубчакової;
  • виступ Оркестру Почесної варти окремого Президентського полку імені Богдана Хмельницького, який мав відбутись у неділю, 3 вересня, о 18 год. на площі Героїв Євромайдану», – написали на сторінці міськради. 

Також змінили місце проведення ярмарку старожитностей, який 3 вересня мав відбуватися на площі Героїв Євромайдану.

«Інформуємо, що перший традиційний ярмарок старожитностей та благодійний ярмарок від страхової компанії «ПЗУ Україна» проходитиме у неділю, 3 вересня, з 14 год. не на площі Героїв Євромайдану, а у парку імені Івана Франка у Чорткові», – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #День міста в Чорткові
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: