Після порушення кримінальної справи: голова Кременця поновив директора опорної лікарні на посаді, – ЗМІ

Опубліковано:
1 Вересня, 2023

Колишнього директора КНП “Кременецька опорна лікарня” Павла Кісіля, якого рік тому звільнили зі скандалом, поновили на роботі. Відповідне розпорядження, начебто, підписав міський голова Андрій Смаглюк.

Про це з власних джерел повідомляє видання “Терміново“.

Зранку 30 серпня представники колективу лікарні прийшли до очільника громади, аби вкотре просити його не поновляти Павла Кісіля на роботі. Тоді Андрій Смаглюк повідомив, що розпорядження про поновлення на посаді підписане ще днем раніше.

На момент написання публікації на офіційному сайті Кременецької міської ради документ ще не оприлюднили. Не вдалося зв’язатися і з самим міським головою, аби отримати коментар щодо ситуації. 

Поспілкуватися вдалося лише з медиками, які навідалися у міську раду. Раніше працівники медзакладу наголошували, якщо Кісіля поновлять на роботі, лікарня буде стояти порожньою. З їхніх слів, міський голова повідомив, що повинен був підписати розпорядження, адже за не виконання рішення суду на нього порушили кримінальне провадження.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Андрій Смаглюк, #лікарня, #Павло Кісіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: