Півтори сотні дітей взяли участь у фестивалі «Тернопіль спортивний»

Опубліковано:
31 Серпня, 2023

У фестивалі «Тернопіль спортивний» взяли участь півтори сотні дітей. Це хлопці і дівчата віком від 5 до 15 років. Захід відбувся у парку імені Тараса Шевченка.

Учасники мали можливість ознайомитися з різними видами спорту. Діяли вісім спортивних локацій. Організували фестиваль управління розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради, Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення та спортивні школи, клуби, організацій міста.

«Також дітей ознайомили з цікавими прийомами кидків у гандболі від тренерів «КДЮСШ з ігрових видів спорту». Тренери БК Тернопіль розповіли цікаве про баскетболу. Учасникам показали нестандартну смугу перешкод та слеклайн від тренерів СДЮСШОР «Екстрім». Також ознайомили із навісною переправою від тренерів зі спортивного туризму разом зі студентами та викладачами Факультет фізичного виховання ТНПУ. Продемонстрували, як користуватися велостанком із шосейним велосипедом. Діти сіли на велосипед, який показував їхню швидкість та «каденс». Учасники побачили електронну систему фіксації уколів шпагою та смугу  нестандартного обладнання зі спортивної гімнастики від тренерів КДЮСШ ім.Ю.Горайського м.Тернопіль. А ще дітей ознайомиили з гігантськими шахами від Федерації шахів Тернопільської області. Юні тернополяни вивчали правила цієї інтелектуальної гри», – розповіли організатори.

Усі учасники заходу отримали сувеніри і подарунки від партнерів фестивалю.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Тернопіль спортивний, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: