Президент України посмертно нагородив державними відзнаками військових з Чорткова

Опубліковано:
30 Серпня, 2023

Президент України Володимир Зеленський посмертно нагородив державними відзнаками військових з Чорткова. За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня ГУМЕНЮКА Олега та ПОБІГУНА Ігоря.

«20 травня 2023 року Гуменюк Олег у результаті прицільного артилерійського обстрілу отримав вогнепальне осколкове поранення, був госпіталізований у одну із лікарень Запоріжжя. Медики робили все можливе, аби зберегти життя воїну, втім 24 травня серце Олега перестало битись. Вдома у Героя залишилась дружина, двоє дітей, рідний брат. Стрілець-санітар єгерського батальйону, молодший сержант Побігун Ігор Михайлович загинув 17 квітня 2023 року внаслідок мінно-вибухової травми, несумісної з життям, виконуючи бойове завдання поблизу населеного пункту Павлівка Донецької області. Вдома у Героя залишилась батьки та сестра», – повідомили на сторінці Чортківської міської ради у мережі Facebook.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #за мужність, #нагородив, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Президент, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: