Волонтери «Української команди» знову вирушають на фронт до воїнів

Опубліковано:
29 Серпня, 2023

У п’ятницю, 1-го вересня, «Військова пошта» знову вирушає на фронт. Волонтери «Української команди» безкоштовно доставляють вантажі для військовослужбовців Тернопільщини, які зараз перебувають у зоні бойових дій та не мають доступу до поштових відділень.

Волонтери їхатимуть за маршрутом: Тернопіль – Охтирка – Харків – Ізюм – Краматорськ – Покровськ – Дніпро – Тернопіль.

Рідні воїнів можуть передати їм посилки.

– Приносити пакунки необхідно у пункти прийому, які ми створили у 14-ти населених пунктах Тернопільської області: Шумськ, Зборів, Тернопіль, Бучач, Трибухівці, Золотий потік, Заліщики, Товсте, Гусятин, Хоростків, Гримайлів, Колиндяни, Заводське, Кременець, – кажуть волонтери. – Заборонено відправляти: вогнепальну зброю усіх видів і боєприпаси до неї; холодну зброю усіх видів; вибухові та легкозаймисті речовини; наркотичні засоби, психотропні речовини, їх аналоги та прекурсори, включені до переліку наркотичних засобів Комітетом з контролю за наркотиками при МОЗ; токсичні та радіоактивні речовини, руть, кислоти, мінеральні добрива, отруйні, їдкі речовини; отруйні рослини.

Збір посилок відбуватиметься 31 серпня.

Окрім цього, через волонтерів «Української команди» воїни можуть передати зайві речі з фронту додому. Телефон гарячої лінії: 0966576704 (з 10:00 до 17:00).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #військова пошта, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Української команди
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: