Чи готові шкільні укриття на Тернопільщині до нового навчального року

Опубліковано:
29 Серпня, 2023

Понад 107 тис. учнів розпочнуть навчання в школах Тернопільщини з вересня. Про це на брифінгу повідомила директорка департаменту освіти Тернопільської ОВА Ольга Хома.

Вона відзначила, що у новому навчальному році на Тернопільщині функціонуватиме 651 заклад загальної середньої освіти, зокрема 61 філія опорних закладів.

Очна форма навчання діятиме в 503 школах, змішана — у 140. Учні восьми шкіл (здебільшого малокомплектних) навчатимуться дистанційно.

Читайте також

Учням Вишнівецької школи розповідали, як запобігти насильству
Вчительський булінг: як реагувати, коли педагоги ображають і принижують школярів

При цьому 542 заклади освіти на Тернопіллі мають власні укриття. Вихованці 154 навчальних закладів ховатимуться у сховищах, які розташовані неподалік.

Керівник пресслужби ГУ ДСНС України в Тернопільській області Сергій Данілін зауважив, що рятувальники перевірили майже тисячу укриттів навчальних закладів. До використання виявилися не готовими близько 30 сховищ, тобто 3%.

Фахівці, зокрема, перевіряли санітарно-технічний стан укриттів, вимоги пожежної безпеки, наявність джерел водопостачання та вказівників до сховищ, а також вміння і знання персоналу діяти при повітряній тривозі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #1 вересня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ольга хома, #тернопіль, #тернопільські новини, #укриття, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: