Міський голова Тернополя вручив майбутнім першокласникам шкільні наплічники

Опубліковано:
29 Серпня, 2023

Незабаром розпочнеться новий навчальний рік. Днями в Українському Домі міський голова Тернополя Сергій Надал вручив майбутнім першокласникам  сучасні ортопедичні шкільні ранці, які надійшли від німецько-української благодійної організації Синьо-Жовтий Хрест (Blau-Gelbes Kreuz e.V.). Їх отримали 80 школярів.

«Вітаю майбутніх першокласників з початком нового навчального року. І для батьків, і для дітей це, справді, буде свято. Бажаю нехай навчання буде успішним, цікавим і спокійним. Ці шкільні рюкзаки ми отримали від наших німецьких партнерів. Саме благодійна організація Синьо-Жовтий Хрест (Blau-Gelbes Kreuz e.V.) визначали перелік категорій та умов, хто отримує ці наплічники. Дякуємо за підтримку і допомогу, усім, хто долучився до зібрання та передачі цих ранців для наших юних тернополян», – відзначає Сергій Надал.

Шкільні ранці отримали тернополяни із таких категорій:

  • діти, чиї батьки, рідні брати чи сестри є або були військовослужбовцями, беруть (брали) безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України;
  • діти, чиї батьки (рідні брати/сестри) є військові медики;
  • діти, які втратили когось з батьків у зв’язку з військовими діями;
  • діти із сімей, які втекли від військових дій (внутрішньо переміщених осіб);
  • діти з багатодітних сімей;
  • діти з малозабезпечених сімей.

Міський голова також вручив сертифікати на придбання канцелярського приладдя дітям полеглих Героїв. Всього 71 подарункову карту отримають юні тернополяни, чиї батьки загинули захищаючи Україну, з них 16 вже вручено на заході. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #1 вересня, #навчання, #наплічники, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сергій надал, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: