Священник УПЦ МП під час хресного ходу до Почаєва декілька разів купував алкоголь

Опубліковано:
28 Серпня, 2023

Представники УПЦ МП помітили, що чоловік, який йшов разом з ними хресним ходом, декілька разів дорогою купував алкоголь. Як виявилося, це був клірик УПЦ МП. Під час хресного ходу на заході України, який Московський патріархат провів попри заборону місцевої влади, представники УПЦ МП прийняли свого ж священнослужителя за провокатора.

Про це передає “Хмельницький LIVE“.

Парафіяни УПЦ МП попереджали одне одного в Мережі, що з ними йде “провокатор”. У магазинах по дорозі він кілька разів демонстративно купував алкогольні напої. Звісно, що ці покупки місцеві жителі знімали на відео.

На запитання: “Навіщо ви це робите?” – відповідав: “Так треба. Можна припустити, що завдання цього чоловіка – максимально дискредитувати хресний хід”, – писали у пабліках МП.

За інформацією видання, “провокатором” виявився діючий клірик УПЦ МП з Київської єпархії диякон Олег Губар. Нагадаємо, що у чотирьох областях заборонили хресний хід УПЦ МП до Почаєва. Попри заборону представники УПЦ МП все ж влаштували хресний хід з Хмельницької області до Почаївської лаври.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #МП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #почаїв, #тернопіль, #тернопільські новини, #хресна хода
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: