У Тернопільській ОВА підтвердили об’єднання лікарень

Опубліковано:
28 Серпня, 2023
У Тернопільській ОВА підтвердили об’єднання лікарень. Дану інформацію озвучила Ольга Ярмоленко, начальниця управління охорони здоров’я ТОВА, під час сьогоднішнього брифінгу. 

“Міністерство охорони здоров’я погодило нам запропонований перелік спроможної мережі закладів охорони здоров’я і 5 серпня в розпорядженні голови ТОВА про затвердженого погодженого списку закладів, які ввіййшли в спроможну мережу. У спроможну мережу увійшли – дві надкластерних лікарні – це обласна клінічна лікарня і обласна дитяча клінічна лікарня, – відзначила Ольга Ярмоленко. – Три центри на рівні надкластерних – онкодиспансер, психоневрологічна лікарня та фтизіопульмонологічний центр. Сім кластерних лікарень – це Кременецька опорна лікарня, в Тернополі дві лікарні – міська лікарня №2 з приєднанням до  неї дитячої міської лікарні і лікарня швидкої допомоги з приєднанням до неї третьої міської лікарні, це Теребовлянська лікарня, це Чортківська лікарня, Заліщицька лікарня та Козівська. І 13 закладів загальних. Поза мережею залишилося 26 лікувальних закладів. Ці 26 закладів, які залишилися поза спроможною мережею вони зможуть контрактуватися на ті види послуг, які вони зможуть надати. Держава буде більше уваги приділяти закладам спроможної мережі. Розпорядження доведено до власників, голів територіальних громад”. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #об'єднання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: