Заступник міського голови Бучача виїхав до Канади і дистанційно звільнився

Опубліковано:
28 Серпня, 2023

На Тернопільщині 49-річний заступник голови Бучацької громади Василь Вонсяк виїхав закордон, а після того дистанційно звільнився. У липні чиновник взяв відпустку, за цей час оформив догляд за мамою, яка має інвалідність, і покинув країну. Його ж мати повернулася назад в Україну. У середу, 23 серпня, Василь Вонсяк написав заяву на звільнення, а вже у п’ятницю, 25 серпня, на сесії Бучацької міської ради депутати її затвердили.

Житель Бучацької громади Василь Вонсяк займав посаду першого заступника голови Бучача з 30 листопада 2020 року. Також став депутатом Бучацької міської ради від партії ВО «Свобода». У липні цього року Вонсяк написав заяву на відпустку, яка мала б завершитися 18 серпня, повідомляє видання «Тернополяни». Однак на робоче місце так і не повернувся. З’ясувалося, що Василь Вонсяк час вже перебуває в Канаді в еміграції.

З власних джерел ZAXID.NET дізнався, що за той час, коли чиновник перебував у відпустці, він оформив догляд за мамою з інвалідністю. Разом з нею перетнув державний кордон. Пізніше жінка повернулася назад в Україну, а Вонсяк полетів в Канаду.

Чиновник 23 серпня дистанційно написав заяву на звільнення з займаної посади за згодою сторін. Відповідний проект рішення зареєстрували на сайті Бучацької міської ради 24 серпня. Сьогодні, 25 серпня, депутати Бучацької міської ради проголосували за його звільнення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучач, #Василь Вонсяк, #канада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: