Чи чекав я реакцію на допис «Бароко чи рококо… або записки невігласа»? Звичайно чекав. Насамперед від зацікавлених осіб довкола ситуації з «Кафедральним собором». Але, як вияснилося, дана тематика хвилює дуже мале коло тернополян. Причому, зауважте, я жодним словом не вказав в якому стилі побудована дана будівля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бароко чи рококо… або записки невігласа

Найбільше мене подивувала реакція Володимира Окаринського, українського історика, кандидата історичних наук, доцента кафедри історії України, археології та спеціальних галузей історичних наук Тернопільського Національного Педагогічного Університету ім. Володимира Гнатюка. Чому я перерахував всі реґалії? Ось чому:

null

Було більше, але виключно з етичних міркувань, подавати інший «скрін» не буду. Як на мене – реакція «достойна» науковця, кандидата, доцента, …та, …та-та.

Чи готовий я вести дискус в форматі «дурний- ти сам дурний» – не готовий. Надто ціную свій час.

 

null

Мені дуже шкода. Шкода, що така людина навчає наших дітей, майбутніх учителів. Адже учитель має навчати інших людей (своїх учнів), передавати їм певні знання про життя, бути наставником, дороговказом, вихователем… Чого навчить наших дітей цей Окаринський ? Вибачайте, паном назвати його якось не хочеться.

Думаю. Думайте і ви.

Василь Будзик,
а
рхітектор

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бароко, #Будзик, #катедра, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #окаринський, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: