Українці народжені, шоб жити у вільній і незалежній державі

Опубліковано:
24 Серпня, 2023

Я вірю, що кожен українець народжений, щоб стати щасливими у цьому світі, реалізувавши свій потенціал та зробивши внесок у розбудову сильної, міцної, вільної, незалежної та заможної Української держави.

Незалежність країни – це не тільки усвідомлена потреба її громадян самостійно приймати рішення. Це «цеглинки» діянь та вчинків кожного з нас, з яких будується наш спільний Дім. Сьогоднішнє свято має гіркий присмак і багато з нас сповнені суму.

Однак один розумний чоловік сказав: не бійтеся та вірте у світло, яке проб’ється і знайде вихід з будь-якої чорноти, будь-якого мороку та страждань, в яких, здавалося б, вже немає жодного шансу на спасіння. Але шанс є. Завжди.

Тому у певні «дні смутку та печалі» вартує згадати слова Ноама Хомського про те, що оптимізм – це стратегія. Якщо ви не вірите, що краще майбутнє можливе, ви ніколи не зробите крок, який призведе до того, щоб майбутнє було кращим. Якщо ви вважаєте, що немає надії, її не буде. Бо вибір завжди за нами! Та роблячи свій ВИБІР, обираймо стратегію віри у ПЕРЕМОГУ!

Згадаймо, що попри жорстокості імперій, голодомори та репресії, зради нових Іуд та злочини байдужих, умиваючись кров’ю, Україна знову поставала!

Павло Жебрівський

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день незалежності, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #павло жебрівський, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: