Розпуста під час війни: на місці кафе колись зробили бордель

Опубліковано:
20 Серпня, 2023

Наукова співробітниця ДІКЗ «Стародавній Володимир» Орися Вознюк віднайшла архівах згадку про функціонування у Володимирі борделю, – пише ВолиньUA.

Йдеться про те, що на нинішній вулиці Шевченка у Володимирі був дім розпусти, де працювало 8 жінок.

«Туристичні маршрути мають бути цікавими! Тепер в мене буде на одну історію більше. Перша світова війна! Карл Тофт (неграмотний, як він заявляє) переробив чайну на публічний будинок. Працювало там 8 жінок. А знаходилася вона на вулиці Вокзальній 30. Тобто Колейовій. Нині вулиця Шевченка! Жахливий почерк, місцями чорнило геть вицвіло – тому справу читаю по сторінці. Виписую цікаві факти. Кримінальна справа, грубо кажучи, придумана з потолка. Нагадаю, Карла Тофта та його громадянську дружину Ганну Спічак розстріляли більшовики в 1920 році», – йдеться у дописі.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бордель, #волинь, #володимир, #ґвійна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: