Історична подія: Тернопільщину прийняли в Асамблею європейських регіонів

Опубліковано:
18 Серпня, 2023

Історична подія для нашого краю: Тернопільщину прийняли в Асамблею європейських регіонів/ Assembly of European Regions – AER.

Про це на своїй сторінці повідомляє начальник відділу міжнародного співробітництва та промоції області ТОР Руслан Кулик, – пише Місто

Членство в раді Асамблеї європейських регіонів дозволить громадам області широко комунікувати й посилювати співробітництво з регіонами всієї Європи, знаходити точки дотику й співпраці в економічних, чи культурних проєктах.

Заявку на членство в Асамблеї Тернопільщина подала ще минулого року за ініціативи керівництва Тернопільської обласної ради, а 30 червня 2023 вона була ратифікована.

“Сьогодні провів онлайн зустріч з паном Джастіном Семмоном – координатором по співпраці Асамблеї. Який передав вітання від керівництва Асамблеї європейських регіонів та привітав нашу область з повноправним членством в об’єднанні, що налічує 140 регіонів з 35 країн та є найбільшим майданчиком регіональної влади в Європі.

Обговорили з паном Джастіном подальші кроки співпраці та спільні проекти для розвитку громад Тернопільщини”, – розповів Руслан Кулик.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Асамблея європейських регіонів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: