На Тернопільщині під час комендантської години виявили нетверезого водія

Опубліковано:
18 Серпня, 2023

Водій хотів уникнути адміністративної відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані та пропонував поліцейським неправомірну вигоду. Про це повідомили на сайті поліції Тернопільської області.

“Під час комендантської години патрульна поліція Бережанського відділення поліції зупинила автомобіль марки «ВАЗ-21099». За кермом транспортного засобу перебував 43-річний житель Нараївської ТГ. Під час спілкування правоохоронці помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейські запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою алкотесту драгер, на що він погодився. Результат виявився позитивним – у нього виявили легку ступінь алкогольного сп’яніння. Водій хотів «домовитись» з поліцейськими, аби вони не складали на нього протокол, та запропонував їм десять тисяч гривень хабара”, — йдеться в повідомленні поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 за ст. 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Окрім цього, поліцейські склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП, за керування транспортним засобом у стані сп’яніння чоловіку доведеться сплатити штраф у розмірі 17 тисяч гривень і на рік його можуть позбавити права керувати транспортними засобами.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #комендантська година, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: