Ще одна громада Тернопільщини матиме партнера за кордоном

Опубліковано:
18 Серпня, 2023

Ще одна громада Тернопільщини матиме партнера за кордоном. У цьому напрямку активно працює керівництво Васильковецької ТГ, повідомив начальник відділу міжнародного співробітництва та промоції області Тернопільської облради Руслан Кулик.

“Нещодавно разом із заступником голови Тернопільської обласної ради Ігор Сопель відвідували Васильковецьку громаду Чортківського району. Обговорювали питання участі громади у міжнародних проектах, залучення грантових коштів для розвитку сіл та пошуку закордонного партнера для їхньої подальшої співпраці.

Два тижні пошуків і сьогодні Васильковецька громада в особі голови – пана Андрія Гайдаша знайомилася зі своїм потенційним партнером –  польською гміною Пунськ, яка належить до Сейненського повіту Підляського воєводства і яку представляв війт гміни пан  Вітольд Лішковський.

З метою практичної реалізації домовленостей про співпрацю, сторони домовилися про проведення консультацій щодо визначення сфер та форм співробітництва між собою,  взаємні візити між громадами та подальше підписання спільного Меморандуму”, – розповів Руслан Кулик.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #партнер, #польща, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: