Із воїном Олександром Чуріловим попрощалися у Підволочиській громаді

Опубліковано:
17 Серпня, 2023

Із захисником України Олександром Чуріловим попрощалися і провели в останню путь жителі села Дорофіївка Підволочиської громади.

Воїну тепер назавжди 30 років, – пише Місто

“Сашу в селі знав кожен, був добрим хлопцем, всім допомагав, брався за будь-яку роботу та нікому не відмовляв в допомозі. Дорослим Сашком став дуже швидко. Ще коли був дитиною залишився без матері, за короткий час помер батько, а також рідні брати Сашка. До повноліття він вже був круглим сиротою. Школа, училище, армія – не легко все давалося, адже залишився сам”, – повідомляють на сторінці громади.

На війну чоловік пішов добровольцем.

Читайте також

Учора на Чортківщині чоловік загинув через шкідливу звичку палити в ліжку
Війни, які розпочала Росія – політик РФ

“Хрещена мати схилилася над домовиною, не такого бажала своєму похреснику. Їй вручили памʼятну Грамоту від Валерія Залужного і прапор, яким була покрита його домовина. Щирі співчуття хрещеній матері, родичам Олександра, односельчанам, сусідам, побратимам, всім, хто йому допомагав при житті та прийшов щоб провести в останню дорогу”.

Солдат 116-тої окремої механізованої бригади Сухопутних військ України Олександр Чурілов отримав важке поранення 6 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання. Був направлений в лікарню в м. Запоріжжя, де 11 серпня помер.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #герой, #загинув, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Олександр Чупрілов, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: