На Тернопільщині на роботу у лікувальні заклади шукають понад 160 медиків

Опубліковано:
16 Серпня, 2023

З початку року на Тернопільщині понад сотню медпрацівників знайшли роботу за профілем за допомогою працівників обласної служби зайнятості. Наразі є 161 вакансія для медпрацівників. Про це розповіли в обласному центрі зайнятості.

Загалом, за 6 місяців за допомогою у працевлаштуванні в службу зайнятості Тернопільщини звернулись 325 працівників медичної сфери. Це 115 лікарів та 210 медсестер, серед яких є й переселенці з територій військових дій.

«На кінець липня роботодавці, які працюють у сфері медицини Тернопільщини, запропонували 161 вакансію. Найвища зарплата – 27 тис. грн – у фельдшера пожежно-рятувального підрозділу, 20 тис. грн – в ортопеда-травматолога, лаборанта, дерматовенеролога, дитячого невролога, лікаря фізичної та реабілітаційної медицини. Від 18 до 20 тис. грн пропонують невропатологам, ерготерапевтам, хірургам, ендоскопістам, онкологам, кардіологам. 16-18 тис. грн на місяць роботодавці готові платити фізичним терапевтам, інфекціоністам, серцево-судинним хірургам. Також їм потрібні лікарі: педіатри, стоматологи, загальної практики, ЛОРи, офтальмологи, УЗДисти, рентгенологи, акушери-гінекологи, функціональної діагностики та ін. Є робота для медсестер (медбратів), фельдшерів, фахівця з фізичної реабілітації», – кажуть фахівці обласної служби зайнятості.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #медики, #робота
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: