Крайовий виховно-вишкільний табір «Легіон-25» розпочався на Тернопільщині

Опубліковано:
16 Серпня, 2023

На Тернопільщині розпочався Крайовий виховно-вишкільний табір «Легіон-25».

Його проводять задля національно-патріотичного виховання молоді, вдосконалення військової та фізичної підготовки, а також для популяризації військової служби та ЗСУ.

Участь у таборі взяли майже 70 учасників. Вони приїхали з декількох областей України. Вишкіл відбуватиметься упродовж двох тижнів.

Організатори розповіли, що військово-патріотичне виховання молоді й популяризація військової служби та ЗСУ – це основи виховання молоді, передбачені Стратегією національно-патріотичного виховання та у законі України «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності».

«Програма зоорієнтована на початкову перевірку базових знань, вмінь та навичок учасників, подальше якісне навчання військово-патріотичного та фізичного вишколу», – кажуть організатори. 

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Легіон-25
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: